Henvisningskategorier

Det psykologiske center beskæftiger sig med akut krisepsykologi, og tilbyder hjælp, når mennesker har været udsat for en alvorlig hændelse. Et af de store omdrejningspunkter er bestræbelsen om så kort ventetid som muligt. Hurtig behandling er essentielt, idet at skabe afstand til hændelsen betyder, at du hurtigere kan komme dig over den. Med effektive metoder hjælper behandlingen at komme igennem hændelsen både hurtigt og på en konstruktiv måde, så den ubehagelige oplevelse ikke bliver hængende, og påvirker dit liv negativt. Der anvendes bl.a. principper fra trauma informed care samt fleksibel hukommelse. Samtlige interventioner har den polyvagale teori som grundlag til stressforståelse. Efter at have oplevet en alvorlig hændelse kan din egen læse henvise dig til psykologhjælp, når I har drøftet dine symptomer grundigt. Pga. klinikkens speciale er behandlingen her forbeholdt følgende lægehenviste kategorier:

1. røveri-, volds- og voldtægtsofre.
2. trafik- og ulykkesofre.
6. Pårørende ved dødsfald.
7. personer, der har forsøgt selvmord.
8. kvinder, der, som følge af misdannelser eller lignende ved barnet, får foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge.

Når du er godkendt som patient, er det muligt med det samme at foretage online booking.

Jörg Albers

Essential Exposure Institute / Psykologisk kortidsterapi

arbejder indenfor klinisk psykologi, og

  • behandler mennesker i krise med effektiv psykoterapi. Mennesker, som har været udsat for alvorlige hændelser eller har enormt svært at tilpasse sig ændrede livsvilkår. Krisen kan såvel være akut opstået eller vedvarende.
  • uddanner fagpersonale i Prime Decluttering, Essential Exposure Treatment og REMAP
  • undersøger videnskabeligt effekten af behandlingen
  • følger MINIMAX-princippet. Minimal Intervention med maximal udbytte


linkedin

Kontakt

Essential Exposure Institute- Psykologisk Korttidsterapi

Alsion 2
6400 Sønderborg

Tlf: +45 20 88 18 40
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.